Voor professionals

Wij helpen onze professionele klanten met plezier om de perfecte oplossing te vinden voor hun behoeften. Aarzel niet om ons te contacteren over:

  • Losse verkoop
  • Personalisering
  • Relatiegeschenken
  • Een merkwinkel worden

Bel ons op: +32 (0) 51 20 40 41 of stuur een mail naar: vancoillie@pralineur.be.

Prijs chocolade online | Prijzen chocolade online | Pralines kopen
Online chocolade kopen | Chocolade webshop
Online chocolade kopen | Chocolade webshop
Online chocolade kopen | Chocolade webshop
Online chocolade kopen | Chocolade webshop
Online chocolade kopen | Chocolade webshop
Online chocolade kopen | Chocolade webshop

Getuigenissen van onze klanten

Online chocolade kopen | Chocolade webshop

Wij gebruiken de doosjes voornamelijk bij onze taaltrainingen. De laatste les willen we de cursisten dan bedanken voor de aangename lessen. 

Voor mij zijn die doosjes heel leuk, omdat ik zo iets kan terugdoen voor de klant. Maar ook voor de klant is het heel tof om zo de lessenreeks met iets aangenaams af te sluiten.

‘t Is trouwens ook heel leuke reclame voor onszelf: de stevige doosjes met het duidelijke logo blijven ook even “rondhangen” op het bedrijf (in tegenstelling tot andere publiciteit die vaak direct in de vuilnisbak terechtkomt). En vaak vangt iemand uit een andere afdeling dan ook eens onze naam op (bijv. iemand die afwist van de taalopleiding, maar die niet wist dat we ook vertalingen deden). 

Veel vliegen in één klap dus.  

Christophe - VERLINGUA

Een compromis is bij ons traditioneel een moment waarop we 2 partijen gelukkig kunnen maken en de hand kunnen drukken om de goeie afloop te vieren. Een gewone handdruk is natuurlijk nogal sec en daarom geven we hen graag een extra attentie. En dat is sinds kort een gepersonaliseerd doosje chocolade van bij Pralineur Van Coillie

Een leuke attentie waar partijen altijd zeer tevreden mee zijn en waarop we al heel mooie reacties hebben mogen ontvangen. Niet alleen de attentie op zich maar ook het design en uiteraard de kwaliteit van de chocolade.

We zijn zeer tevreden van de service & kwaliteit en willen Alexandre en z’n team bij deze daarvoor dan ook eens bedanken!

Frederik Sanders - FUTURIMMO

Een bedanking en relatiegeschenk voor onze klanten, de keuze was snel gemaakt…

Mooie, gepersonaliseerde luxedozen gevuld met de heerlijkste chocolade van Pralineur Van Coilie

Grote voordeel; enkel de lege dozen worden op voorhand besteld en nadien kunnen we ze per stuk laten afvullen om vers aan onze klanten te bezorgen.

Indien gewenst zorgt Alexandre ook voor de verzending naar onze klant. Eén van de doosjes keerde terug omdat de klant er niet was maar Alexandre zorgde kosteloos voor het opnieuw verzenden naar een ander adres!

Topservice!

Laurence Carton - BUR.O

Wij krijgen elk jaar positieve reacties van onze klanten.

Daarnaast bespaart het ons heel veel tijddat de verzending door jullie wordt verzorgd.

Het is ook fijn dat alle relaties op hetzelfde moment hun pakketje ontvangen, en dat ook de levering wordt opgevolgd.

Positieve ervaring dus!

Greet - Beltherm

Een praline als relatiegeschenk wordt bij onze klanten heel duidelijk gesmaakt en door de personalisatie op de pralines komt onze naam ook binnen in de huiskamer.

Eveneens hoeven we ons geen te zorgen maken over de verzending

Jordy Vandecappelle marketing manager Dewulf harvest machinery